Kozijnen

Als je kiest voor kozijnen van hout, maak je een slimme en duurzame keuze. Hout is veelzijdig en uitstekend te bewerken. Zo ontstaat een vertrouwde look en een warme uitstraling. Een houten kozijn van Van Eck beschermt tegen zomerhitte, herfststormen, winterse vorst en voorjaarsdruppels. Hout houdt buiten buiten en binnen binnen.

Van Eck Trappen en Kozijnen levert kozijnen aan grote bouwondernemingen, maar ook aan zzp’ers en particulieren. Flexibiliteit is onze kracht; maatwerk schuwen we absoluut niet. We hebben ervaring met de meest uiteenlopende projecten, zoals je hier onder kunt zien.

Ga direct naar:

Wij zijn erg actief in de projectmatige woningbouw. Voor diverse opdrachtgevers verrijken wij woningen met houten trappen, kozijnen en deuren.

Nieuwe woningen die in de – voor ons zeer bekende – vrije sector worden verhuurd knappen enorm op door houten kozijnen, ramen en deuren uit Son.

Scholen, bedrijfsgebouwen, kantoren en showrooms: de toepassingen van onze producten binnen de utiliteitsbouw zijn nagenoeg eindeloos.

Net zoals auto’s hebben ook bouwwerken af en toe groot onderhoud nodig. Een uitgelezen moment om een pand écht op te laten knappen. Door Van Eck!

Geen klus is ons te groot, maar ook zeker niet te klein. Ook voor kleinschalige renovatieprojecten en bescheiden aanpassingen mag je ons gerust bellen of mailen!

Stelkozijnen zijn houten frames die een verbinding tussen de binnen- en buitenmuur vormen. Ze dragen bij aan een perfecte constructie en een indrukwekkend eindresultaat!

Bij Van Eck zijn we flexibel als elastiek. Wij denken graag met je mee om tot een oplossing te komen waar iedereen gelukkig van wordt. Maatwerk is onze middelste naam!

Onze kozijnen hebben één belangrijke gemene deler: ze zijn allemaal van hout. Maar verder zijn er legio verschillende opties. We vertellen je er graag alles over.