Onze werkplaats

De werkplaats is het kloppend hart van Van Eck Trappen en Kozijnen. Hier bewerken we het beste, duurzaamste hout tot stijlvolle trappen en kozijnen die een leven lang meegaan. In onze werkplaats vindt een uitgekiend samenspel plaats tussen vaklieden die hun taak verstaan en allemaal streven naar perfectie.

Onze werkplaats heeft de afgelopen jaren een flinke metamorfose ondergaan. De relatief eenvoudige machines van toen zijn inmiddels vervangen door indrukwekkende houtbewerkingsmachines, zoals de BMH Windowmaster 40. Die krachtpatser namen we begin 2018 in gebruik en is nu al niet meer weg te denken uit onze fabriek.

We zijn nog lang niet klaar. Bij Van Eck Trappen en Kozijnen zoeken we haast continu naar manieren en middelen die ons helpen om ons werk nóg beter en efficiënter te kunnen uitvoeren.

Ook logistiek timmeren we aan de weg. Om aan de stijgende vraag te kunnen voldoen, hebben we extra werkplekken in de voormontage gecreëerd. We hebben ook verbouwd: we maken gebruik van een extra afmontagehal. En we optimaliseren de route van ons railsysteem. Dat is de ‘trein’ die, geladen met houten constructies, door onze fabriek rijdt. We voegen extra stations aan het traject toe, zodat we nóg flexibeler kunnen zijn. En sneller op de plaats van bestemming arriveren.

Vernieuwen en stroomlijnen doen we nu – en we zullen het ook altijd blijven doen. In onze werkplaats komen hypermoderne technieken en ouderwetse passie voor ambachtelijk vakmanschap samen. Zo ontstaat daar het beste van twee werelden.

van-eck-trappen-en-kozijnen-onze-werkplaats-fabriek
van-eck-trappen-en-kozijnen-onze-werkplaats