Werken bij Van Eck

Van Eck Trappen en Kozijnen timmert flink, en niet alleen aan de spreekwoordelijke weg. Wij maken houten trappen en kozijnen van de állerbeste kwaliteit. Combineer dat met de passie en het ambachtelijk vakmanschap van onze medewerkers en de kracht van onze hypermoderne machines en je krijgt de beste en mooiste trappen en kozijnen die er in Son en ver daarbuiten te vinden zijn.

Al dat moois wordt gemaakt door uitstekende vakmensen en regelmatig zijn we op zoek naar versterking.

vacatures-van-eck-trappen-en-kozijnen

Jouw nieuwe collega’s?

Ontmoet het vakkundige en ambitieuze team van Van Eck Trappen & Kozijnen: “Het kenmerkende van Van Eck is de passie die de medewerkers hebben. Passie voor hout en passie voor ambachtelijk vakwerk. De mensen die hier werken zijn ontzettend loyaal naar het bedrijf. Het is een ontzettend sterk team.”

werken-bij-van-eck-son

Vacatures

Passie, kennis, passie, inlevingsvermogen, vakmanschap en trots, daar staat wij voor! Herken jij jezelf hier ook in? Bekijk hier de openstaande vacatures van Van Eck Trappen & Kozijnen. Let op: je wordt automatisch doorgestuurd naar de website van BanGroep met daarop het actuele vacatureoverzicht.

vacature-van-eck-trappen-en-kozijnen

Over Van Eck

Zodra je het pand van Van Eck binnenstapt, merk je het meteen: hier wordt met hout gewerkt. Niets kan tippen aan de veelzijdigheid en kwaliteit van hout. Hout is duurzaam en zorgt voor warmte. In onze modern uitgeruste fabriek werken bevlogen lieden die hun vak verstaan, met liefde voor ambachtelijk vakmanschap.