Maatwerk

Naast kozijnen kun je bij Van Eck Trappen & Kozijnen ook terecht voor al je maatwerk. Overstekklossen, lijstwerk, boeienplafonds of specifieke sierlijsten… je kunt het zo gek niet verzinnen of we kunnen het voor je maken. 

Onze machines – de Windowmaster 40 en de Gluemaster – stellen ons in staat om ieder product tot in detail te produceren. Doordat we ook een eigen spuiterij hebben, kunnen we voor jou alle benodigde onderdelen spuiten in de gewenste RAL-kleur.

Windowmaster
De Windowmaster 40 is een machine die eigenlijk alle houtbewerkingen kan uitvoeren. Daarmee vervangt de Windowmaster meerdere machines. Met de Windowmaster kunnen wij alles conform de vereisten en normen afstellen. Dit maakt dat we nog efficiënter en gedetailleerder kunnen werken.

Gluemaster
Met de Gluemaster hebben we een machine in huis gehaald die ons veel te bieden heeft. Omdat de lijm automatisch wordt aangebracht, is de kwaliteit constant. De lijmverdeling is perfect en de verfhechting optimaal. Maar wat ook belangrijk is: het werk wordt er aangenamer door en tevens sneller. Op de ‘oude manier’ moesten er medewerkers verfresten verwijderen. Een erg tijdrovende klus en bovendien niet het leukste werk dat je je kunt bedenken. Dat is nu niet meer nodig en dat leidt tot meer productie en bovendien topkwaliteit.