Woningbouwprojecten

Bij Van Eck leveren we het overgrote deel van onze kozijnen aan de grote woningbouwprojecten. Wij kunnen ons als bedrijf goed vinden in dit type projecten en we proberen in goed overleg met onze opdrachtgevers altijd tot een eindresultaat te komen waar we trots op zijn. Met onze vakmensen en machines beschikken wij over de mogelijkheden om grote aantallen te leveren.

Windowmaster
De Windowmaster 40 is een machine die eigenlijk alle houtbewerkingen kan uitvoeren. Daarmee vervangt de Windowmaster meerdere machines. Geluids- en warmte-isolatie spelen een grote rol in de woningbouw en dat heeft invloed op bijvoorbeeld glasdikte. Met de Windowmaster kunnen wij alles conform de vereisten en normen afstellen. Dit maakt dat we nog efficiënter kunnen werken.

Gluemaster
Met de Gluemaster hebben we een machine in huis gehaald die ons veel te bieden heeft. Omdat de lijm automatisch wordt aangebracht, is de kwaliteit constant. De lijmverdeling is perfect en de verfhechting optimaal. Maar wat ook belangrijk is: het werk wordt er aangenamer door en tevens sneller. Op de ‘oude manier’ moesten er medewerkers verfresten verwijderen. Een erg tijdrovende klus en bovendien niet het leukste werk dat je je kunt bedenken. Dat is nu niet meer nodig en dat leidt tot meer productie en bovendien topkwaliteit.