Alle kozijnen

Als je kiest voor kozijnen van hout, maak je een slimme en duurzame keuze. Hout is veelzijdig en uitstekend te bewerken. Zo ontstaat een vertrouwde look en een warme uitstraling. Een houten kozijn van Van Eck beschermt tegen zomerhitte, herfststormen, winterse vorst en voorjaarsdruppels. Hout houdt buiten buiten en binnen binnen.

Van Eck Trappen en Kozijnen levert kozijnen in allerlei raam- en deurdiktes, geschikt voor diverse glaspakketten. Al onze kozijnen, zowel in de deur- als raamuitvoering, zijn KOMO-gecertificeerd.

Tot onze klanten behoren grote bouwondernemingen, maar ook zzp’ers en particulieren. Flexibiliteit is onze kracht; maatwerk schuwen we absoluut niet. Neem vrijblijvend contact met ons op om het zelf te ontdekken! In onze showroom ontvangen we u met een uitgestoken hand en heerlijke koffie.

We kunnen veel verschillende kozijntypes produceren en leveren. Hier een kleine greep uit het assortiment van Van Eck Trappen en Kozijnen.

Draai-kiepkozijn

Het draai-kiepkozijn kan geleverd worden in diverse raamhoutdiktes, namelijk 67, 78 en 89mm. Uitgevoerd in zowel een enkele als een dubbele kaderdichting. Het door ons toegepaste hang- en sluitwerk is standaard van het merk Maco, type Maco multi Matic/Multi power. Dit draaivalraam leveren we het met val-draaibeslag; hierbij zal de raam bij het bedienen van de kruk eerst in de valstand gaan en daarna in de draaistand. Op verzoek kunnen we dit ook in draai-valbeslag leveren. Naast het opdekraam kunnen we ook val-draairamen leveren in een stompe uitvoering in plaats van opdek. Deze zijn dan in een raamhoutdikte van 67mm.

Download hier de detailtekening.

Voor draai-kiepkozijnen bieden wij overigens ook de inzethor aan, waarover u hier meer informatie kunt vinden.

Deurkozijnen

Een houten deurkozijn maakt je huis écht af. Houten deurkozijnen geven een pand meer uitstraling, meer karakter. Een houten deurkozijn is sterk, duurzaam en past bij elk huis.

Houten kozijnen gaan lang mee, als je ze tenminste goed onderhoudt. Regelmatig een lik verf en een nieuwe laklaag en voilà: ze zijn weer als nieuw.

Van Eck Trappen en Kozijnen produceert en levert kozijnen in allerlei soorten en maten. En omdat een kozijn het beste uit de verf komt in combinatie met een mooie deur, maken we die ook; voor deuren met een stapeldorpelconstructie kunnen we voortaan onze eigen KOMO-gecertificeerde deuren leveren. Voor de sloten hebben we de keuze gemaakt voor het merk van HMB. Dat is bepaald geen open deur.

Centor-vouwwanden

Centor is een uniek en gepatenteerd vouwwandsysteem van Australische origine. Een Centor-vouwwand kan in zowel een bovenhangende als in een onderlopende versie worden geleverd. Met een vouwwand van Centor vergroot je je woonruimte optimaal en haal je het buitengevoel binnen, het hele jaar door. Wij produceren de vouwwanden in onze eigen fabriek.

Wil je meer weten over de Centro-vouwwanden? Bekijk dan de onderstaande video eens. Of bel ons!