Over Van Eck

Wanneer je het pand van Van Eck Trappen en Kozijnen binnenstapt, merk je het meteen: hier wordt met hout gewerkt. We vinden dat niets kan tippen aan de veelzijdigheid en kwaliteit van hout. Hout is duurzaam en zorgt voor warmte.

In onze zeer modern uitgeruste timmerfabriek werken bevlogen lieden die hun vak verstaan. Mensen met liefde voor ambachtelijk vakmanschap. Onze passie: het maken van houten trappen en kozijnen van de állerhoogste kwaliteit. Constructies die een pand pas écht tot leven brengen en vele, vele jaren meegaan. Dat zie je niet alleen; dat voel je ook. Hout werkt!

Ga direct naar:

van-eck-trappen-en-kozijnen-onze-vakmensen

Op onze medewerkers zijn we trots. Met liefde voor het vak werken ze dagelijks aan de beste houten constructies. Maak hier kennis met een aantal van onze vakmensen.

van-eck-trappen-en-kozijnen-onze-werkplaats-fabriek

De werkplaats is het kloppend hart van Van Eck Trappen en Kozijnen. Hier bewerken we het beste hout tot dito trappen en kozijnen die een leven lang meegaan.

van-eck-trappen-en-kozijnen-nieuws-uit-son

In en om ons bedrijfspand gebeurt er van alles. En tussen de bedrijven door, vertellen we daar graag over. Op deze pagina lees je meer over onze laatste wapenfeiten.

van-eck-trappen-en-kozijnen-werken-bij-

Regelmatig zijn we op zoek naar gemotiveerde vakmensen die ons kunnen versterken. Meer over werken bij Van Eck weten? Klik op tik dan op onderstaande button.