Utiliteitsbouw

Van Eck Trappen & Kozijnen is een grote leverancier aan de utiliteitsbouw. Vooral de laatste jaren hebben we de leveringen van onze kozijnen aan de utiliteit erg uitgebreid. 

Voor bedrijfsruimtes, kantoren en anderen utiliteitsgebouwen leveren wij kozijnen. Dit type projecten vraagt vaak om een grote oplages met specifieke eisen. Gelukkig kunnen wij zonder problemen voldoen aan het produceren van grote series. Door te werken met de nieuwste machines – Windowmaster 40 en Gluemaster – kunnen we zeer snel en efficiënt een grote serie kozijnen produceren.

Windowmaster
De Windowmaster 40 is een machine die eigenlijk alle houtbewerkingen kan uitvoeren. Daarmee vervangt de Windowmaster meerdere machines. Met deze machine kunnen wij alles conform de vereisten en normen afstellen. Dit maakt dat we nog efficiënter kunnen werken.

Gluemaster
Met de Gluemaster hebben we een machine in huis gehaald die ons veel te bieden heeft. Omdat de lijm automatisch wordt aangebracht, is de kwaliteit constant. De lijmverdeling is perfect en de verfhechting optimaal. Maar wat ook belangrijk is: het werk wordt er aangenamer door en tevens sneller. Op de ‘oude manier’ moesten er medewerkers verfresten verwijderen. Een erg tijdrovende klus en bovendien niet het leukste werk dat je je kunt bedenken. Dat is nu niet meer nodig en dat leidt tot meer productie en bovendien topkwaliteit.