Het Tolhuys – Veldhoven

Veldhoven-West zal dit jaar een bijzonder nieuw appartementencomplex rijker zijn: Het Tolhuys. In opdracht van BMV is ook Van Eck Trappen & Kozijnen betrokken bij de realisatie van dé eyecatcher van plan Huysackers in Veldhoven. Het complex is ontworpen door Keeris architecten.

Het prachtig ontworpen appartementencomplex komt bijna aan de gelijknamige straatnaam te staan; Tolhuys. De entree van het gebouw staat gericht naar de wijk en via de grote balkons kijken de toekomstige bewoners uit over het blijvend groene landschap. Met de realisatie van nieuwbouwplan Huysackers heeft de wijk Zilverackers in Veldhoven een tweede dorpskern bij gekregen. Het is een duurzaam gebouwd dorp met typisch Brabantse gezelligheid. En Het Tolhuys? Dat wordt toch wel de eyecather van het plan.

Dat Van Eck Trappen & Kozijnen deel uitmaakt van de realisatie maakt ons dan ook erg trots. Dit doen wij in de vorm van stelkozijnen en binnenkozijnen, waarvan de eerste levering plaats zal vinden na de bouwvak.

 

Wil jij ook werken aan een project als dit? Bekijk hier dan eens vrijblijvend onze vacature(s) en misschien zien we je snel in Son!

Category
kozijnen