Thea Roefs

Thea Roefs – Administratief medewerker

Thea Roefs is administratief medewerker en is minstens zo veelzijdig als kip. Ze zorgt onder meer voor de debiteurenadministratie; Thea maakt verkoopfacturen en grijpt soms naar de telefoon als dezelfde facturen niet op tijd worden betaald. Niet iedereen is even blij als Thea’s stem aan de andere kant van de lijn klinkt, maar dat eigenlijk niet terecht: niets menselijks is haar vreemd en ze is nooit te beroerd voor een sociaal praatje.

Je zou het misschien niet verwachten, maar debiteurenbeheer vind ik misschien wel het leukste onderdeel van mijn werk. Natuurlijk maak ik het weleens mee dat mensen een smoesje verzinnen als ik ze wijs op de verstreken vervaldatum van een factuur, maar vaak zijn mensen gewoon eerlijk. Dan zeggen ze bijvoorbeeld dat ze momenteel niet kunnen betalen. In zo’n geval denk ik graag mee en help ik zoeken naar een oplossing die alle partijen helpt.

Van Eck is een warm, klantvriendelijk bedrijf. De directie is niet bang om verantwoordelijkheid bij de medewerkers neer te leggen. Mede daardoor hebben de mensen hart voor de zaak; ze voelen zich verantwoordelijk voor hun eigen ‘winkel’.

Ik ben een doener en krijg er energie van als ik iets heb kunnen betekenen voor Van Eck. En als er structuur en orde is. Dan ben ik tevreden.