Stan van Houts

Stan van Houts – Calculator/verkoper

Bij Van Eck rekenen we alweer heel wat jaren op Stan van Houts. Stan is calculator/verkoper en houdt zich daarnaast bezig met de werkvoorbereiding van de kleinere werken.

Met plezier iets moois maken, dat beschrijft voor mij wel wat we hier bij Van Eck doen. En als het goed is, heb je de benodigde instrumenten altijd bij je. Met gezond boerenverstand, gecombineerd met interesse in het product dat je maakt in een gezonde dosis inzet kun je hier veel bereiken.

In mijn werk als calculator vind ik het belangrijk om betrokken te blijven. Echt wéten wat er om me heen gebeurt. Gelukkig heerst er hier een transparante sfeer en zijn mijn collega’s erg open over wat ze bezighoudt. Daardoor krijg ik meer gevoel bij het bedrijf en groeit het gevoel van saamhorigheid ook.

Ik heb het bedrijf de laatste jaren enorme stappen zien maken. Een concreet voorbeeld daarvan is de Windowmaster. Sinds die in gebruik is, kunnen we nóg flexibeler en beter produceren. We kunnen op grote schaal leveren, maar ook de kleine klanten kunnen vaak bij ons terecht. Iedereen is welkom!