Frank Timmermans

Frank Timmermans – Commercieel manager

Frank is verantwoordelijk voor de verkoop en de calculatie. Maar hij is niet te beroerd om de afdeling Calculatie zo nu en dan eens te ondersteunen op momenten dat er extra rekenkracht nodig is.

Wat de kracht van Van Eck is? Dat is ons vermogen om maatwerk te kunnen leveren. We hebben een heel gevarieerd klantenbestand. Nieuwbouwprojecten in opdracht van aannemers, woonhuizen van particulieren, werken aan zzp’ers leveren: noem maar op. Als we het kunnen maken, doen we het meestal.

Van Eck Trappen en Kozijnen biedt een erg ruim assortiment producten. Maar we bieden nog veel meer, zoals service. We nemen onze klanten heel veel werk uit handen. Service is een belangrijke kracht van Van Eck geworden. Die moet, net als de producten die we leveren, perfect zijn. Op tijd leveren, klantvriendelijkheid, meedenken; zulke zaken vallen er allemaal onder.

Van Eck is in volle bloei. De routing in de productie is sterk verbeterd. De nieuwe machine, de Windowmaster, wordt omarmd door de medewerkers – meestal figuurlijk. We hebben de afgelopen jaren mooie dingen bereikt met zijn allen. Ik heb niet de tijd en behoefte om daar de hele dag trots op te zitten wezen, maar ik ben het wel degelijk.