Van Eck introduceert nieuwe spuitrobot tijdens druk bezochte Open Dag in Son!

Van Eck introduceert nieuwe spuitrobot tijdens druk bezochte Open Dag in Son!

Het team van Van Eck Trappen & Kozijnen kan terugkijken op een geslaagde open dag op zaterdag 25 maart. Tijdens deze dag, die werd georganiseerd in samenwerking met de Open Bedrijven Dag, ontvingen zij enkele honderden bezoekers in de timmerfabriek.

Wanneer je het pand van Van Eck Trappen & Kozijnen binnenstapt, merk je het meteen: hier wordt gewerkt met hout. “Wat ruikt het hier lekker”, was een veelgebruikte openingszin van bezoekers bij de entree. Een geur die door velen wordt geassocieerd met warmte en gastvrijheid.

Na het ontvangst mochten bezoekers op eigen houtje de werkplaats betreden, volgens een uitgestippelde route. De route die het hout in de fabriek normaliter aflegt. Van opslag tot zagen en etiketteren. Van de Window Master, de Glue Master en de trappenmachine, naar de voormontage, de splinternieuwe spuiterij en de afmontage. Het hele proces werd gedemonstreerd.

Vakmanschap, passie en trots

De demonstraties werden vol overgave gegeven door het team van Van Eck. Ook wel ‘de blauwe brigade’ genoemd tijdens de open dag, vanwege de nieuwe opvallende blauwe polo’s. Het enthousiasme straalde van hun gezichten terwijl ze trots over hun eigen afdeling vertelden. Geen detail werd overgeslagen, van het gebruikte materiaal tot de kleinste afwerkingen. Het was duidelijk dat deze vakmensen gepassioneerd waren over hun werk. Hun aanstekelijke enthousiasme was een van de hoogtepunten van de dag en maakte het bezoek aan Van Eck trappen en kozijnen nog specialer.

Moderne spuitrobot

Nog een hoogtepunt: de nieuwe spuitrobot! Deze innovatieve machine is de nieuwste toevoeging aan de moderne timmerfabriek en het team is er dan ook bijzonder trots op. De spuitrobot is ontwikkeld in samenwerking met LTIBV, Paint-It, Railtechniek van Herwijnen BV en AkzoNobel. De spuitrobot is een complete oplossing om de spuitcapaciteit te optimaliseren en de productiesnelheid te verhogen.

Werken in deze bijzondere omgeving?

Van Eck is op zoek naar gemotiveerde mensen om het team te kunnen versterken! Op dit moment zijn zij op zoek naar een montage medewerker. Op de afdeling afmontage komt alles samen. Het betreft een stukje eindcontrole, waarbij collega’s scherp moeten zijn of alles klopt. De werkzaamheden op deze afdeling zijn erg afwisselend. Wil jij meer weten over het werken bij van Eck? Neem dan een kijkje op onze website of neem contact op met de vriendelijke dames van HR via 040-2831905 of sollicitatie@bangroep.com. Zij ontvangen je heel graag voor een kopje koffie.