Project terugblik: Huize Eresloo in Eersel

Project terugblik: Huize Eresloo in Eersel

Aan De Hendrick Robinetlaan in Duizel, gelegen in gemeente Eersel, werd in 2019 Huize Eresloo gerealiseerd: een schitterend, kleinschalig huis met luxe zorgappartementen voor alleenstaanden én echtparen, met woonservice en 24-uurszorg. Dit complex is bij uitstek geschikt om te leven in rust en te genieten van het buitenleven. Van Eck Trappen & Kozijnen was in opdracht van aannemer BMV verantwoordelijk voor de productie en levering van houten buiten- en binnenkozijnen, inclusief ramen en deuren.

Het statige pand, gelegen op landgoed Parc Vital in Duizel bevat gemeenschappelijke ruimten en een groot aantal voorzieningen voor bewoners. Zoals een gezamenlijke woonkamer met open haard, een leefkeuken, bibliotheek, wellnessruimte en een fraaie, onder architectuur aangelegde tuin met diverse terrassen. Een bijzonder feit is dat Huize Eresloo, naast 22 zorgappartementen van 45 m2 ook beschikt over 4 grote appartementen van 60 m2, speciaal geschikt voor echtparen.

De bewoners in Huize Eresloo wonen in een erg comfortabele omgeving waar ze kunnen genieten van de rust en omgeving en waar men de beste zorg krijgt van betrokken medewerkers, 24 uur per dag. Het eindresultaat is schitterend met de stijl van een Engels landhuis en we zijn als Van Eck Trappen & Kozijnen dan ook trots dat we aan dit project bij hebben mogen dragen in de vorm van binnen- en buitenkozijnen, inclusief de ramen en deuren.

Foto’s via Compartijn en LandsHeeren.nl