PuurHelmond voorzien van puur vakmanschap uit Son

PuurHelmond voorzien van puur vakmanschap uit Son

Op Suytkade in Helmond heeft combinatie Nedersticht en Zuidvast Projecten 12 frisse, duurzame woningen ontwikkeld onder de naam PuurHelmond, naar een ontwerp van Hilberink Bosch Architecten. In opdracht van Houta Bouw draagt Van Eck Trappen & Kozijnen met haar vakmanschap ook een steentje bij aan dit moderne plan in gemeente Helmond.

PuurHelmond komt in de vernieuwde wijk Suytkade te liggen, waar ook de afgelopen jaren veel woningen zijn gerealiseerd. Bewoners van dit nieuwe plan kunnen straks de dagelijkse boodschappen op loopafstand doen, genieten van het bruisende centrum om de hoek of eenvoudig het openbaar vervoer nemen bij het treinstation op loopafstand. Tel daarbij de aantrekkelijke groene invulling bij op, dat verzorgt wordt door de gemeente en Helmond beschikt over een nieuwe toplocatie.

Moderne, duurzame woningen

De woningen van PuurHelmond krijgen een strakke, frisse uitstraling met mooie details. Het plan heeft de naam ‘Puur’ gekregen vanwege de ligging dichtbij de Cacaofabriek. Door het woonoppervlak van zo’n 77 m2 zijn de woningen bijzonder goed geschikt voor kleine huishoudens.

Architect Hilberink Bosch Architecten is verantwoordelijk voor het ontwerp van de woningen. Zij hebben de binnen- en buitenruimte optimaal weten te benutten. De duurzame woningen beschikken over grote ramen met een mooie lichtinval en de glazen pui naar de achtertuin geeft de bewoners de mogelijkheid om heerlijk in de achtertuin te vertoeven.

Puur vakmanschap

Bij Van Eck Trappen & Kozijnen staan we voor de pijlers: kennis, passie, trots, inlevingsvermogen en vakmanschap. En we mogen ook bij dit plan ons vakmanschap weer tonen door de buitenkozijnen te leveren, volgens concept II+. Dit betekent met uitgebreide 10 jaar garantie, gratis bouwplaatsinspectie en volledig afgelakt en beglaasd. De nieuwe bewoners kunnen wat ons betreft dus zorgeloos genieten van hun nieuwe woning op deze prachtige locatie in gemeente Helmond.