Van Eck draagt bij aan luxe complex in Someren: “Residentie Den Speel Heuvel”

Van Eck draagt bij aan luxe complex in Someren: “Residentie Den Speel Heuvel”

Van Bree Someren is in Someren gestart met de bouw van 15 exclusieve appartementen op misschien wel de mooiste locatie in het dorp, genaamd Residentie Den Speel Heuvel. Een prachtig complex dat zowel midden in het groen, als in het hart van het dorp komt te liggen.

Op de locatie van de voormalige “Eijsboutsvilla”, aan de Speelheuvelstraat in Someren wordt Residentie Den Speel Heuvel gerealiseerd. Het complex met 15 exclusieve appartementen krijgt de uitstraling van een groot landhuis en wordt gebouwd op een van de mooiste plekjes in Someren.

In het hart van het dorp, maar ook midden in het groen verrijst dit complex met in totaal 12 appartementen, 3 penthouses een parkeergarage en parkeergelegenheden. De woningen worden naar de meest recente normen op het gebied van duurzaamheid gebouwd en variëren in grootte van 105 m2 tot 223 m2.

Van Eck Trappen & Kozijnen levert in opdracht van Van Bree Someren 134 buitenkozijnen inclusief ramen en deuren in Concept II en ook alle binnenkozijnen, in totaal 97 stuks, worden geproduceerd in Son.