Van Eck levert kozijnen voor een opdracht met ‘pitt’: “goed vakwerk”

Van Eck levert kozijnen voor een opdracht met ‘pitt’: “goed vakwerk”

Marc en Wendy van Otten, eigenaren van fietsenzaak PITT in Dommelen toverden de voorzijde van hun winkelpand om naar een tweetal appartementen. Een uitdagend project waar ook Van Eck Trappen & Kozijnen een mooie bijdrage aan heeft mogen leveren.

Wat ooit begon als een kleine winkel is in de jaren die volgden uitgegroeid tot een gevestigde naam in Dommelen. Na 25 jaar in de zaak te hebben gezeten, werd een tijdje geleden op de ramen van het pand aangekondigd dat er iets stond te veranderen aan de Bergstraat in gemeente Valkenswaard.

Het pand is nog in redelijk nieuwe staat, maar toch hebben de eigenaren besloten om te gaan verbouwen. Er wordt ook tevens vanuit de gemeente gestimuleerd om te verbouwen. Er heerst een grote woningnood en Wendy en Marc hebben voldoende ruimte om twee appartementen te realiseren en daarbij hun winkel te behouden. Door deze nieuwe woonruimte te creëren, geven zij mensen een kans op de woningmarkt.

De fietsenzaak werd achteraan in het pand geplaatst en aan de voorzijde zijn de appartementen gesitueerd. Voor de verbouwing leverden wij, naast nieuwe kozijnen, ook intrekkozijnen waarbij de bestaande kozijnen aan de voorkant van het pand in takt zijn gebleven. Een mooie opdracht waarbij onze directeur Hans Tholen persoonlijk werd bedankt: “Hans, we willen jou en je medewerkers een groot compliment geven over de kozijnen. Ze staan erin en passen super. Goed vakwerk.”