Modern machinepark van Van Eck Trappen & Kozijnen breidt uit

Modern machinepark van Van Eck Trappen & Kozijnen breidt uit

In de timmerfabriek van Van Eck Trappen & Kozijnen komen de meest moderne technieken en passie voor ambachtelijk vakmanschap samen. En met levering van onze nieuwe bewerkingsmachine in combinatie met geavanceerde trappensoftware werd dit nog eens onderstreept.

Begin februari hebben we na ruim 16 jaar trouwe dienst afscheid genomen van onze Müller trappenfreesmachine. Hoewel deze machine ons nooit in de steek heeft gelaten, werd het tijd voor modernisering. En dit kwam er in de vorm van de Biesse Rover A 1659 CNC-gestuurde freesmachine, een aanwinst voor onze toch al moderne timmerfabriek.

De Biesse Rover A is geleverd door De Groot Bewerkingsmachines en is een bewerkingsmachine met balkentafel die garant staat voor maximale stabiliteit en nauwkeurigheid. Deze nieuwe machine stelt ons in combinatie met geavanceerde trappensoftware van Staircon, in staat om nog gedetailleerder de meest gecompliceerde maatwerk trappen te realiseren.

De schoolbanken in

De Groot Bewerkingsmachines leidt operators van CNC gestuurde machines op tijdens een meerdaagse cursus en ook onze collega’s van Van Eck hebben zich enthousiast hierbij aangesloten. Na het succesvol doorlopen van deze cursus zijn zij in staat om zelfstandig en efficiënt de Biesse Rover A te bedienen, met een welverdiend certificaat tot gevolg.

Met de Biesse Rover A, geavanceerde trappensoftware en geslaagde cursisten, is Van Eck Trappen & Kozijnen klaar voor de toekomst.

Ook deel uitmaken van ons hechte team? Bekijk dan eens onze vacature medewerker bedrijfsbureau/werkvoorbereider.