Van Eck Trappen & Kozijnen geeft facelift aan karakteristiek pand

Van Eck Trappen & Kozijnen geeft facelift aan karakteristiek pand

In het veelzijdige dorp Heemstede vind je zowel grote huizen met enorme tuinen, als buurtjes waar huizen in een wijk vlak op elkaar staan. En deze huizen verschillen van heel oud tot spiksplinternieuw. Een van deze prachtige oudere huizen staat aan de Kerklaan, waar wij nieuwe kozijnen voor mochten leveren in opdracht van AWG Realisatie BV.

Gelegen in het centrum van Heemstede ligt een fraaie woning uit het jaar 1892. Dit kenmerkende huis had dringend behoefte aan nieuwe kozijnen en dit resulteerde in een mooie opdracht voor Van Eck Trappen & Kozijnen. Het pand kreeg zes nieuwe kozijnen, een tweetal bovenlichten, een tuindeur en de van oudsher gebruikte schuiframen zijn vervangen door draai-/kiepramen. Daarbij is de karakteristieke uitstraling bewaard gebleven. En zeg nu zelf, deze facelift zit er toch prachtig uit?