Transformatie kantoorpand tot appartementencomplex in Eindhoven

Transformatie kantoorpand tot appartementencomplex in Eindhoven

Op de hoek van de Leostraat en de Leenderweg in Eindhoven gaat Van Santvoort Bouw BV, in opdracht van Woonstichting Thuis, een vijflaags kantoorpand transformeren tot een appartementencomplex met 20 appartementen. Een transformatie waar ook Van Eck Trappen & Kozijnen een bedrage levert.

Deze transformatie bestaat uit het omturnen van een gedateerd kantoorpand tot nieuwe duurzame appartementen. Omdat er per bouwlaag vier appartementen gerealiseerd worden, zal er ook een galerijconstructie worden gebouw. Het pand ligt aan een druk gelegen straat en daarom worden alle woningen voorzien van een dove en een geluidsluwe gevel.

Voor deze transformatie produceert Van Eck Trappen en Kozijnen, naast kozijnen, ook de deuren.

van-santvoort-van-eck-trappen-en-kozijnen