Jubilarissen in het zonnetje gezet

Jubilarissen in het zonnetje gezet

Vrijdag 12 juni gaat bij Van Eck Trappen en Kozijnen de geschiedenisboeken in als een bijzondere dag. Vorige week werden namelijk acht jubilarissen – letterlijk – in het zonnetje gezet. En een van onze jubilarissen mocht wel een heel bijzonder cadeau onthullen. 

Alsof de weergoden wisten dat het een feestdag zou worden op Ekkersrijt in Son. Directeur Hans Tholen wilde onze jubilarissen in het zonnetje zetten, maar dat het zo’n prachtige dag zou worden, kon ook hij niet voorspellen. Na een inspirerend openingswoord werden de hoofdrolspelers naar voren geroepen en bedankt voor hun inzet en trouwe dienst bij Van Eck. Thea Roefs, Evert van Eck, Jack van Ostade en Mario Konings werden gehuldigd omdat zij al meer dan 12,5 jarig in dienst zijn bij van Eck en Aaron Uijtjes, Stefan van der Wijst en Ramon Sastre zijn zelfs het 25-jarig dienstverband al gepasseerd.

Maar je hebt altijd baas boven baas en dat is in dit geval onze trappenman, Willie van der Pasch. Hij is namelijk al 40 jaar bij Van Eck in dienst en dat mag iedereen weten ook. Vanwege dit buitengewone jubileum werd er namelijk een deel van de fabriek naar hem vernoemd: het Willie van der Pasch Plein. Het bord werd onthult door zijn pupil, en rechterhand, Tim Moonen. Een prachtig eerbetoon voor een collega die zich al 40 jaar inzet met passie, trots en inlevingsvermogen.