Van Eck maakt Parc Verde in Helmond nóg iets groener

Van Eck maakt Parc Verde in Helmond nóg iets groener

In Helmond wordt er op het moment heel wat gebouwd. Zo ook op het terrein dat vroeger toebehoorde tot Raaymakers Houthandel: daar bouwt bouwbedrijf Moeskops uit Bergeijk 108 eengezinswoningen en appartementen onder de naam Parc Verde.

Groen Park, betekent dat in het Italiaans. En ook in het Spaans en Roemeens, om niemand achter te stellen. Groen is ook de overheersende kleur op de impressiebeelden die we hebben gezien. De gelukkige kopers worden straks omringd door grasvelden, bomen, struiken en – vermoedelijk – groene stroom.

Wat voor soort kozijnen en deuren horen er in woningen in Parc Verde? De vraag stellen is haar beantwoorden. Kozijnen en deuren van hout natuurlijk. Hout uit Son. In opdracht van Moeskops leveren wij buitenkozijnen en deuren voor maar liefst 67 woningen!

Uit het goede hout gesneden
Het is een opdracht die ons past als een wetsuit. Van Eck Trappen en Kozijnen houdt van hout. We onderhouden geen intieme relaties met bomen, maar vinden het niettemin topprioriteit dat er verantwoord met bossen wordt omgegaan. Bomen zijn immers de longen van de natuur en daar moeten we zuinig op zijn. Daarom zijn wij uit het goede hout gesneden om een bijdrage te leveren aan Parc Verde.