Van alle markten thuis

Van alle markten thuis

Bij Van Eck Trappen en Kozijnen is een klus ons niet vaak te groot. Scholen, appartementencomplexen, complete woonwijken: we kunnen aardig wat volume produceren. Maar ook kleinere klussen voeren we met plezier uit! Toen een gezin ons vroeg om hun woonboerderij van houten kozijnen te voorzien, deden we dat natuurlijk graag.

Esther woont met haar gezin in Diessen. Nu is het nog een beetje behelpen voor ze – de bouw van hun nieuwe woonboerderij is in volle gang – maar daar krijgen ze ongetwijfeld veel woongenot voor terug.

Ook een woonboerderij kan niet echt zonder kozijnen. Esther: “We hebben even getwijfeld tussen hout en kunststof, maar kozen uiteindelijk toch voor hout. Kunststof is het gewoon niet. Hout heeft een veel warmere uitstraling, meer karakter. Hout leeft veel meer.” Wij van Van Eck zijn dat overigens helemaal met Esther eens.

De volgende stap was het aanvragen van offertes bij houtenkozijnenleveranciers. “Van Eck kwam met een lagere prijs. Op basis daarvan hebben we een keuze gemaakt. En daar hebben we geen moment spijt van gehad. De kozijnen zijn intussen gemonteerd. Het ziet er prachtig uit. We hebben volop complimenten van buurtbewoners gekregen.”

Het afronden van de bouw zal nog wel wat tijd in beslag nemen. Maar binnenkort komt de vloer van de eerste verdieping, dus dan heeft het sympathieke gezin in elk geval weer een dak boven het hoofd. En met de winter op komst is dat een geruststellende gedachte.