Een pakketje voor Van Eck

Een pakketje voor Van Eck

Trrring! Gisteren stond de pakketbezorger aan de deur, met een pakketje onder zijn arm. Niet zomaar een pakketje, maar de BMH Gluemaster 2.0. Een supermoderne automatische lijmopbrengmachine die de kwaliteit van onze producten nóg beter maakt.

Geen handwerk meer. Volledig automatisch lijmen met 6-assige robotkop. Volledig automatisch deuvels inschieten. Constante kwaliteit. Toen we die kenmerken lazen op de website van de leverancier van de Gluemaster, Bos Machines, wisten we het eigenlijk al: die machine móéten we hebben. Zo gezegd, zo gedaan. Gisteren werd het prachtige stuk techniek geleverd. We pakten de doos meteen uit en nu staat-ie te blinken in onze fabricagehal. Komende week wordt de Gluemaster in gebruik genomen.

Veel te bieden
Hans Tholen, directeur van Van Eck Trappen en Kozijnen, kan nauwelijks wachten tot het zover is. ,,Met de Gluemaster halen we een machine in huis die ons veel te bieden heeft. Omdat de lijm automatisch wordt aangebracht, is de kwaliteit constant. De lijmverdeling is perfect en de verfhechting optimaal. Maar wat ik ook belangrijk vind: het werk wordt er aangenamer door. Op de ‘oude manier’ moesten er medewerkers verfresten verwijderen. Een erg tijdrovende klus en bovendien niet het leukste werk dat je je kunt bedenken. Dat is nu niet meer nodig en dat leidt tot heel wat enthousiasme onder mijn personeel.”

Het is wel duidelijk: hier in Son kunnen we nauwelijks wachten om de Gluemaster 2.0 te gaan gebruiken. We zijn er nu al een beetje aan gehecht. Maar dat laatste mag je van een lijmopbrengmachine ook wel verwachten.

Hieronder krijg je een indruk van hoe de Gluemaster 2.0 werkt.