Van Eck Trappen en Kozijnen, altijd in voor iets nieuws!

Van Eck Trappen en Kozijnen, altijd in voor iets nieuws!

De naam van ons bedrijf, Van Eck Trappen en Kozijnen, wekt wellicht het vermoeden dat wij ons bezighouden met trappen en kozijnen. Dat klopt ook wel, maar het betekent niet dat we alleen máár trappen en kozijnen fabriceren. Voor iets nieuws zijn we meestal graag in!

In het zuidoosten van Gerwen, een pittoresk dorpje onder de rook van Nuenen, wordt hard gewerkt aan een mooi project: GerwenZO!. Dat plan omvat 72 eigentijdse nieuwbouwwoningen in verschillende prijsklassen. Van Eck Trappen en Kozijnen draagt een flinke steen bij aan dit project. Wij mogen namelijk de sierklossen (326 in totaal!) voor de overstek maken. Een sierklos geeft een huis nét dat beetje extra karakter. Het is de kers op de taart, het citroentje in het witbier, de DRS op de auto van Max Verstappen.

We zijn erg blij met deze opdracht! Het is iets heel anders dan het fabriceren van kozijnen en trappen, maar niettemin een prachtige klos klus die we met de vertrouwde dosis passie klaren.

GerwenZO!