Nieuwe website Van Eck online!

Nieuwe website Van Eck online!

In onze fabriek combineren we ambachtelijk vakmanschap met de modernste technologie. Dat proberen we natuurlijk ook te vertalen naar onze website. Daarom hebben we ons digitale visitekaartje een flinke opfrisbeurt gegeven, zodat deze niet langer alleen maar ambachtelijk oogt.

Op onze vernieuwde site hopen we nóg beter te laten zien waar Van Eck Trappen en Kozijnen voor staat. Je leest over onze projecten, maakt kennis met een aantal medewerkers en we praten je graag bij over onze laatste wapenfeiten. Mocht je daar geïnteresseerd in zijn, volg ons dan vooral ook op Facebook, Twitter en LinkedIn. Vinden we leuk!

Het adres van onze nieuwe website is www.vanecktrappenenkozijnen.nl. Maar aangezien je dit bericht nu leest, had je dat waarschijnlijk al ontdekt.