Voor en na: showroom Van Eck ondergaat flinke metamorfose

Voor en na: showroom Van Eck ondergaat flinke metamorfose

We geven het maar meteen toe: helemaal bij de tijd was onze oude showroom niet meer. Die rode muur en het paarse tapijt vielen weliswaar op, maar toch pasten ze niet meer helemaal bij het warme gevoel dat Van Eck Trappen en Kozijnen wil uitstralen. Tijd voor een metamorfose, dachten we.

Over het resultaat zijn we niet bepaald ontevreden. Er ligt een nieuwe vloer, de tafel is vervangen door een exemplaar van massief eikenhout waaraan het goed koffiedrinken is en de muur heeft een (b)likje verf gezien. Op die wand staan nu de kernwaarden van Van Eck: kennis, passie, inlevingsvermogen, vakmanschap en trots. Dat laatste zijn we zeker op onze nieuwe showroom!

Wil je in onze nieuwe showroom eens bijgepraat worden over wat Van Eck voor jou kan betekenen? Of ben je gewoon benieuwd naar het resultaat? Dat kan! Bel of mail ons even voor een afspraak en we ontvangen je graag!

Showroom voor de metamorfose

Showroom na de metamorfose