Medewerker bedrijfsbureau

Van Eck Trappen en Kozijnen timmert flink, en niet alleen aan de spreekwoordelijke weg. Zoals onze bedrijfsnaam mogelijk al doet vermoeden, zijn wij gespecialiseerd in de productie van trappen en kozijnen. Met het vakmanschap van onze medewerkers en de kracht van onze moderne machines, werken wij dagelijks aan uitdagende projecten in zowel de woning- als utiliteitsbouw.

Wegens de groei van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een medewerker bedrijfsbureau (fulltime).

Functieomschrijving

Als medewerker bedrijfsbureau maak jij deel uit van een zeer vakkundig team. In deze rol ondersteun jij de werkvoorbereiders en calculators en ga jij jezelf op beide vlakken verder ontwikkelen. Er is veel specialistische kennis in huis waar jij veel van kunt leren en anderzijds kunnen jouw collega’s juist van jouw ervaringen op het gebied van automatisering en BIM leren. Je bent van nature nieuwsgierig en je bent altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen omtrent certificering, wetgeving, kwaliteitsbewaking en automatisering binnen de timmerindustrie. Binnen van Eck heb jij veel verantwoordelijkheid en zie jij ziet het als een uitdaging om te zorgen dat de nieuwste ontwikkelingen continu worden toegepast. Zo zorg jij dat het proces vanaf het binnenhalen van een opdracht tot het opleveren van het eindresultaat naar een hoger niveau getild wordt. Als team gaan jullie zorgen dat de stappen die de afgelopen jaren zijn gezet op het gebied van machinaal timmerwerk en automatisering nog verder ontwikkeld en verbeterd gaan worden zodat van Eck klaar is voor de toekomst!

Wij vragen

Om te kunnen slagen als medewerker bedrijfsbureau bij Van Eck Trappen en Kozijnen, vragen wij van jou:

  • Een afgeronde opleiding richting Bouwkunde;
  • Relevante werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Ervaring in bouwprocesmanagement, werkvoorbereiding of calculatie;
  • Je hebt kennis van BIM moduleren;
  • Je bent op de hoogste van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van certificeringen, wetgeving en kwaliteitsbewaking;
  • Je bent een teamspeler met een sterk analytisch vermogen en overtuigingskracht;
  • Je bent communicatief vaardig in woord en geschrift.

Wij bieden

Wij bieden jou een afwisselende functie met veel verantwoordelijkheid binnen een betrokken en informele organisatie die volop in beweging is. Binnen deze rol krijg jij de mogelijkheid om je kennis en visie op het gebied van automatisering optimaal in te zetten en de kans om de nieuwste ontwikkelingen ook daadwerkelijk te implementeren. Op deze manier kun je meebouwen aan de groei en ontwikkeling van een vakkundig team en een prachtig bedrijf wat steeds verder gemoderniseerd en geautomatiseerd wordt. We bieden je een fulltime functie (37,5 uur per week) met marktconforme arbeidsvoorwaarden binnen een resultaatgerichte organisatie met een gemoedelijke, open en informele bedrijfscultuur. Er is ruimte voor jouw initiatieven in een team van vakkundige collega’s die hun kunde en kennis ook graag met jou delen.

Interesse
Zie je het zitten om te starten bij ons prachtig Brabants bedrijf? Dan horen we graag van je! Neem contact op met directeur Hans Tholen via hans@vanecktrappenenkozijnen.nl of bel 0499- 472708 en wie weet zien we elkaar snel in Son!

De vacature in pdf downloaden kan hier.